Казват, че жените са най-притеснителни преди секс. Хиляди неща се

...
Казват, че жените са най-притеснителни преди секс. Хиляди неща се
Коментари Харесай

Четири неща, за които мъжете се притесняват преди секс

Казват, че дамите са най-притеснителни преди секс. Хиляди неща се въртят в главите им – по кое време ще намерят време да си купят ново долни дрехи, какво тъкмо да изберат, по кое време да го съблекат, дали имат хубава фигура, какъв парфюм да си сложат, да опитват ли... При мъжете било елементарно – те събличали облеклата и не се интересували толкоз от предварителната игра. Да, но не. Оказва се, че както дамите, по този начин и мъжете се тормозят за няколко съществени неща преди секс. Особено в случай че имат нова половинка и не знаят какво обича и ненавижда тя в леглото. Подбрахме 4 неща, за които се опасяват мъжете преди секс:

Събличането
От тях в никакъв случай няма да чуете имитация от сорта: „ Малко съм понапълнял, само че в този момент ще ти покажа какво мога “. Въпреки това, има представители на мощния пол, които са с по-ниско самочувствие, нямат задоволително опит с дамите и се тормозят от размера на пениса, задните елементи, че не са се обръснали на някои места или нямат мускули. Много мъже се опасяват да се съблекат за първи път пред дамата, даже чакат тя да направи първата крачка и с това да ги предразположи.

Свръхголеми упования на дамата
Някои мъже не чакат кой знае какъв брой. Те търсят просто секс за една нощ, само че въпреки това не е по този начин. Такива мачовци нямат самообладание да вкарат дамата в леглото, само че в същото време се тормозят да не си навлекат проблеми, в случай че тя желае сериозна връзка. От трета страна се замислят дали размерът на пениса ще ѝ се хареса.

Предпазни средства
Като цяло схващането е, че първото нещо, за което се сещат мъжете преди секс, не са защитните средства, а по-скоро по какъв начин ще се показват. Истината е, че множеството мъже се срамят да попитат дали дамата има презерватив или взима хапчета. Основното им терзание е, че при споменаване на тематиката, индивидът отсреща ще се отдръпне. Те избират да си оплетат мрежата по този начин, че дамата да не се изплъзне, а след това да му мислят за детайлностите.

Провал
Във филмите сексът е много по-вълнуващ и нескончаем, само че от време на време действителността е друга. Някои мъже не могат да докарат дамите до оргазъм и всякога се тормозят да не се провалят. Преди да спят за първи път с приятелката си, им минават мислите какъв брой добър е бил предният ѝ сътрудник. И тези мисли ги побъркват, което се отразява зле на представянето им.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР