Казвам се Миряна и до преди известно време имах всичко,

...
Казвам се Миряна и до преди известно време имах всичко,
Коментари Харесай

Попаднах в лапите на жестока мафия, която ме изнудваше чрез компрометиращи снимки

Казвам се Миряна и до преди известно време имах всичко, което пожелаех. Красива и атрактивна жена съм, сполучлив учител по литература. Омъжих се за прочут и доста почитан мъж, а от брака си имаме чудесна щерка. Съдбата ме бе дарила с най-красивите си блага, по тази причина не подозирах, че ми следва да преживея една история на ужаса. Всичко стартира преди няколко години, когато някакъв човек скрито ме снимал гола през прозореца и направил колаж с различен мъж, по какъв начин стоим голи един до различен. Няколко дни по-късно, той се свърза с мен и изиска 150 евро, с цел да не разгласява фотосите в мрежата. Изплашена за бъдещето на брака и фамилията ми, аз се оставих да попадна в клопката на един низък изнудвач и платих желаната сума, без даже да се замисля, че това е едвам началото. С течение на времето, цената от ден на ден се усилваше, а претенциите на изнудвача започнаха да стават доста странни. Страхувах се, че брачният партньор ми ще ме напусне, в случай че разбере за голите фотоси, по тази причина изпълнявах всичко, което мръсникът пожелае. Взимах все по-големи суми от фамилната каса, до момента в който настъпи и моментът, в който парите свършиха.

Когато към този момент нямаше с какво да затварям устата на изнудвача, той ме принуди да върша се*с с него.
Една вечер ме причака на паркинга и заплашвайки ме с револвер, изродът ме накара да върша се*с с чужд мъж. Докато другият мъж ме насилваше, той снимаше с камера цялата сцена. С течение на времето изцяло изгубих самочувствието си и се оставях да вършат с мен, каквото си изискат. Това продължи досега, в който не се пробваха да ни лишават цялата фамилна благосъстоятелност. Изродът бутна документите под носа ми и ме накара да ги подпиша. Отказах изрично и тогава той ме остави в ръцете на някакви мъже, които ме откараха в пуста къща. Тази нощ ме изнасилиха неведнъж. Плаках, изпаднах в безсъзнание, молих за благосклонност, само че това единствено ги забавляваше и стимулираше да продължат гаврите с мен. След този случай направих опит за самоубийство, само че в последния миг, брачният партньор ми ме избави.

Нямах различен излаз, с изключение на да му опиша цялата истина. Ужасен от гаврите, които съм понесла, той ми елементарни и реши, че моята борба ще бъде и негова. Няколко дни по-късно, изродите ме заплашиха, че в случай че им се опълча, те ще отвлекат щерка ми. Това преля чашата на търпението ми и най-сетне взех решение да се изправя самоуверено против тях. Намерих сили и рапортувах случая в полицията. По време на следствието се разбра, че съм попаднала в лапите на мафия, която изнудва остарели хора и млади дами, посредством компрометиращи фотоси. По този метод са съумели да лишават имуществото на доста хора.
Въпреки доказателствата изнудвачите са към момента на независимост. Спряха да ми звънят по телефона, само че от време на време виждам колата им паркирана пред дома ни. Показват ми, че кошмарът продължава…
Инфо: Лична драма

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР