Казва ли истината министърът на спорта Радостин Василев в биографията

...
Казва ли истината министърът на спорта Радостин Василев в биографията
Коментари Харесай

Адвокат обяви награда за главата на министър Радостин Василев! Наистина ли така е излъгал?

Казва ли истината министърът на спорта Радостин Василев в биографията си, качена на страницата на Има Такъв Народ

За Радостин Василев се твърди в формалната страница на Има Такъв Народ, че е написал „десетки публикации и монографии“. „Монография“ е научно съчинение, което изчерпателно преглежда един въпрос или тематика и като теоретичен труд не повтаря или обобщава съществуващо наличие.

Погледнах обратно във времето в „DeFakto.bg“ и „NewsLex.bg“. Нищо. В списание „Норма“ – още веднъж нищо не се намира. Гледах остарели броеве на „Правна мисъл“, „Юридически свят“, „Труд и право“, „Общество и право“. Пак нищо.

Нищо не откривам и в Националния референтен лист (НРС) на модерни български научни издания по линия на НАЦИД. Би ли могъл някой да ми уточни най-малко една от тези „десетки оповестени публикации и монографии“

Продължавам да диря даже едно такова, написано от Радостин Василев. И не откривам. Склонен съм даже да разглася награден фонд, с цел да ми се откри такова

Все отново да си написал „десетки публикации и монографии“ по количество научна работа в областта на правото може да те сложи паралелно до проф. Огнян Герджиков, проф. Даниел Вълчев и проф. Димитър Радев. Би било редно да научим, в случай че е по този начин.

От фейсбук профила на адв. Димитър Стоянов
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР