„Казуси с търгуването на национални интереси категорично застрашават отношенията в

...
„Казуси с търгуването на национални интереси категорично застрашават отношенията в
Коментари Харесай

Балабанов: Не БНБ, а търгуването на национални интереси застрашава коалицията

„ Казуси с търгуването на национални ползи изрично заплашват връзките в една коалиция и са доста по-сериозен проблем, в сравнение с кой ще е новият гуверньор на Българска народна банка. “, това разяснява пред публицисти в националното заседание депутатът от ПГ на „ ИТН Станислав Балабанов.

„ Запознахте се с поста на нашия водач господин Трифонов в обществените мрежи. Той беше пределно явен. Има неща, които са надпартийни, които не подлежат на никакви сделки. За страдание, информацията е такава. Тук вие в ролята си на мои сътрудници публицисти, вашите въпроси би трябвало да са директни и ориентирани и да търсите съответните отговори от министър-председателя във връзка с позицията му със Северна Македония. България не е за обмен, няма цена, на която да се продаде националния интерес, нашата история, която е хилядолетна и нашите исторически връзки със Северна Македония, без значение кой е министър-председател “, съобщи още Балабанов.

Той разяснява и тематиката с Българска народна банка.

„ Ситуацията е кристално ясна. Ние ще си стоим зад нашия претендент безапелационно. Другата седмица това ще се реши в пленарна зала “, сподели още Балабанов.

Той добави, че изборът на шеф на Българска народна банка би трябвало да стане по либерален метод.

„ Нито ще си тръгнем, нито ще бъдем афектирани, в случай че другият претендент завоюва. Казуси с търгуването на национални ползи, изрично заплашват връзките в една такава коалиция. Надяваме се тези, които са си мислели, че ще продадат националните ни ползи да ревизират позициите си, тъй като в противоположен случай такива проблеми са доста по-сериозен проблем, в сравнение с гуверньор “, съобщи още Балабанов.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР