Казусът с аматьорския футболен клуб Стандарт Шивачево продължава да се

...
Казусът с аматьорския футболен клуб Стандарт Шивачево продължава да се
Коментари Харесай

Появиха се още съмнителни документи по случая с „клуба-фантом“, гласувал на конгреса на БФС

Казусът с аматьорския футболен клуб Стандарт Шивачево продължава да се заплита, като този път родното издание Sportal разгласява ново тесте с документи, съгласно които ръководителят на Управителния съвет на клуба Динко Николов е дал пълномощие на юрист Мария Григорова, който да го съставлява пред съответните органи.

Николов съобщи в показанията си пред Министерството на младежта и спорта, че клубът му не извършва спортна активност от 2019 година насам и в никакъв случай не е упълномощявал свои представители в подписването на каквито и да било документи касаещи работата на Стандарт.

От БФС обаче разгласиха заверена документи пред Търговския указател, че отборът е излъчил собствен пратеник на конгреса на 12 октомври 2021 година напълно по законовия ред.

Новата обява демонстрира, че Динко Николов е дал пълномощие на адв. Григорова, като точно тя взема ефективно присъединяване в напредването на документите. Сред тях има промяна на името на един от членовете на Управителния съвет, какъвто е и въпросът с Виолета Дянкова, чието моминско име е Атанасова.

Лично спортният министър се зае с този проблем, като дефинира Стандарт Шивачево за „ клуб-фантом “, с цел да задейства процедурата по изясняване на случая и даването на цялата информация на проверяващите органи, тъй като явно нарушаване на законите в България. Вариантите са два - управлението на БФС е фалшифицирало документите на клуба или Динко Николов и сътрудниците му целеустремено лъжат за фалшификацията. При всички положения съдът ще би трябвало да се произнесе в едната или другата посока и да последват съществени санкции за виновниците.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР