Казаното от Тони Стораро смразява кръвта“ Човекът глас“ призна, че по-малкият

...
Казаното от Тони Стораро смразява кръвта“
Човекът глас“ призна, че по-малкият
Коментари Харесай

Болката на Тони Стораро е огромна! Признанието му за Емрах смразява кръвта

Казаното от Тони Стораро „ смразява кръвта “

„ Човекът глас “ призна, че по-малкият му наследник е едно огромно отчаяние. И няма по какъв начин да е  другояче, щом Емрах Стораро не е на себе си от пъчене и пошло държание.

В момента той се вихри на сцената на „ Денсинг старс “, само че и там си е „ посочил рогата “. Продуцентите са гневни, че непрекъснато закъснява за подготовки, не се извинява и не демонстрира никакво усърдие в съревнованието.

Той стана артист с помощта на подпорките от страна на баща му и на по-големия му брат Фики Стораро. Но до момента в който Фики е потвърден гений и се държи почтително към всички, на Емрах му куца всичко.

От възпитанието, до невъздържание с чашката, че даже и с позора да бие дами. Припомняме, че той счупи носа на бившето си гадже Теди Александрова, а свадите към него не стопират.

Тази събота Тони Стораро ще бъде посетител в предаването на Алекс Сърчаджиева. Там той ще признае за най-голямата си болка-по-малкия си Емрах Стораро. И няма по какъв начин, ще съпостави двамата братя.

„ Фики е превъзходен. И по държание, и по гений. Но Емрах малко повече клони към срещуположното “, е голямата болежка на Тони Стораро.

Така, де факто, бащата признава, че дребния му наследник е огромно отчаяние. Изглежда никой от роднините му не може да излезе на глава с него, тъй като Емрах се е взел за знамение невиждано и сътворява дивотия след дивотия.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР