Казанлък. Общински театър Любомир Кабакчиев - Казанлък излиза през месец

...
Казанлък. Общински театър Любомир Кабакчиев - Казанлък излиза през месец
Коментари Харесай

Стара Загора: Пет премиерни спектакъла ще представи през 2019 година Театър „Любомир Кабакчиев” в Казанлък

Казанлък. Общински спектакъл „ Любомир Кабакчиев ” - Казанлък излиза през месец февруари с първата си за 2019 година премиера – на спектакъла „ Предградие “ на Ерик Богосян, сподели за Радио „ Фокус ” шефът на театъра Димитър Кабаков. Той разясни, че спектакълът ще бъде режисиран от Ованес Торосян.
Театърът ще показа премиерен театър и в границите на Чудомирови празници `2019. През месеците април-май ще излезе премиерата на спектакъла „ Чайка ” на Чехов. „ Голям театър, който ще бъде изработен в Алиоловата къща, от новия шеф на Пазарджишкия спектакъл режисьора Григор Антонов. Колегите чакат с неспокойствие този план, тъй като е една доста комплицирана материя за слагане. Чехов още не е юридически в Казанлък, тъй че предизвикването е доста огромно и летвата е доста висока ”, съобщи Димитър Кабаков. Амбициите на креативния екип са спектакълът да бъде игран през цялото лято в Алиоловата къща.
Кабаков разясни, че в Алиоловата къща ще бъдат показани и още две театрални министър председатели – „ Цветя на злото “ по текстове на Бодлер и „ Жарава “.
Славяна ГАЙДАРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР