Казах на моите футболисти, че срещу Арда само могат да

...
Казах на моите футболисти, че срещу Арда само могат да
Коментари Харесай

Людмил Киров: Гарантирам, че на Арда няма да им е лесно в Русе

" Казах на моите футболисти, че против Арда единствено могат да завоюват ", съобщи треньорът на Дунав

Треньорът на Дунав Людмил Киров е безапелационен, че неговият тим има своите шансове да в профил Арда в шампионата за Купата на България, въпреки елитният отбор да е изявен любимец.

" Това са напълно други мачове. Играл съм в такива, водил съм тимове и като треньор. За Купата всичко е допустимо. Всеки може да победи всеки в една среща. На Арда сигурно няма да им е елементарно в Русе, подсигурявам. Те, несъмнено, са по-класният тим. Гледал съм им много мачове и мога да изкажа своите възторженостти към Александър Тунчев. Отборът му играе прекрасен футбол и то най-вече с български футболисти. За нас по-важният мач бе този със Спартак Плевен, само че това споделих и на моите футболисти, че против Арда единствено могат да завоюват. Това е опция да ги виждат и самите те да преценяват на какво равнище са, когато против тях се изправя тим от Първа лига “, разяснява Киров пред „ Мач Телеграф “.

Той няма кадрови проблеми преди утрешния дуел и несъмнено ще заложи на най-хубавото, с което разполага. „ Имаме своите мощни страни в офанзива, само че фактически има какво да се желае от представянето ни в защита. Мястото ни в класирането демонстрира, че не сме на позиция да търсим сериозен напредък. Причината е, че не можем да демонстрираме неизменност. След последния мач ще решаваме за селекцията. Със сигурност обаче ще се подсилим и чакам напролет да покажем още по-добро лице в мачовете. Откъм организация отново ще се повторя, че сега в клуба се работи по-сериозно, в сравнение с, когато бяхме за последно в елита “, сподели още Людмил Киров.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР