Казах истината за АМ Хемус. Това обяви пред БНТ бившият

...
Казах истината за АМ Хемус. Това обяви пред БНТ бившият
Коментари Харесай

Комитова: От обиколката на Борисов с джипката останах с впечатление, че АМ Хемус стига до Шумен

Казах истината за Автомагистрала Хемус . Това разгласи пред Българска национална телевизия някогашният районен министър Виолета Комитова .

От обиколките с джипката , както тя се изрази, останала с усещане, че към този момент се строи трасето до Шумен . Заблудих се, че градежът е толкоз напреднал, акцентира тя. Или министрите в Министерство на регионалното развитие са лъгали Бойко Борисов, или самите те не са знаели до каква степен е стигнал градежа , съгласно нея.

Магистрала Хемус продължава да се строи , сподели Комитова. Платените средства за автомагистралата са за изпълнени действия. Защо без никаква неотложност са платени един милиард лв. по инхаус процедурите ?, попита тя.
 ГЕРБ пита стана ли кабинетът и Рашков съизвършител в
ГЕРБ пита стана ли кабинетът и Рашков съизвършител в " закононарушението на века " инхаус за Хемус

Според партията близо 40 млн. лева са платени по инхаус поръчки за градежа на " Хемус " от служебното и новото държавно управление

Инхаус процедурите се употребяват по незабавни обстановки . Строителството на Хемус не е по неотложност , увери някогашният районен министър. Популистко е да се приказва за отпадането на инхаус процедурите.

Инвестиционният развой трае години , изясни тя във връзка поръчките на властта за нови тунели. Дошло е време София да има нов кмет , като не приказвам за себе си, по този начин Комитова отговори на въпроса дали ще се кандидатира за градоначалник на столицата. Тя усеща настройка, че София желае нов кмет .

Хипотетично е допустимо да се кандидатирам за кмет на София, изясни някогашният строителен министър.

Водата ще става по-скъпа , съгласно прогнозата. Служебния кабинет е подготвил закон за ВиК , където се подсигуряват три кубика вода на преференциални цени. И водата ще стане борсова стока , съгласно Виолета Комитова.
 Караджов към ГЕРБ: Не ме подбутвайте нежно към пропастта, която сте изкопали
Караджов към ГЕРБ: Не ме подбутвайте нежно към пропастта, която сте изкопали

Отново за инхаус договорите и строи ли се Автомагистрала Хемус
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР