Казах, че човек не може да отговори с да или

...
Казах, че човек не може да отговори с да или
Коментари Харесай

Проф. Божидар Димитров изригна в ефира на Нова! Говорителката на Кремъл е една п*кла без...

Казах, че човек не може да отговори с " да " или " не " на въпроса дали ще влезе политиката. Не съм споделил, че влизам в политиката. Говорих по принцип, само че няма нищо съответно. Това съобщи пред Нова телевизия някогашният шеф на Националния исторически музей проф. Божидар Димитров на въпрос завръща ли се в политиката, написа " Пик ".

``
реклама

Той добави, че ще написа записки и политически разбори, където е изключително мощен.

" Колко повече атакуват Обединените патриоти и в частност Валери Симеонов, толкоз повече ще гласоподават за тях ", отсече историкът.

" От Българска социалистическа партия подвигат звук, с цел да не бъдат забравени. Затова са и тези подскоци за някои втори, трети братовчедки. Вдигат звук, който обаче няма смисъл. Бойко Борисов не се тормози, усмихва се, строи и реже ленти ", разяснява Божидар Димитров.

" Опозицията е доста слаба и изхабена. Трябва да се откри друга съпротива. Все още може да се откри една нова партия, само че няма да съм аз ", отсече професорът.

Той разяснява и изказването на съветското външно министерство, което разгласи, че Съветската войска е избавила българските евреи. " Мария Захарова, говорителката на външното министерство е една п*кла без циц*. Това е една неистина и мисля, че към този момент тя е осъдена за изявлението си ", заключи той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР