Кайли Миноуг казва, че е живяла и се е учила“

...
Кайли Миноуг казва, че е живяла и се е учила“
Коментари Харесай

Кайли Миноуг разказва за това, че е необвързана на 55 - и за бившите, без които е можела да мине

Кайли Миноуг споделя, че е „ живяла и се е учила “ от сантименталните си неправилни стъпки и се усеща „ освободена “ да бъде необвързана на 55.

Но макар че е пела за любовта съвсем 40 години, звездата от I Should Be So Lucky признава, че личното й пътешестване я е оставило без визия какво ще последва. Кайли ще взе участие в съботните награди BRIT Awards, където ще получи премията Global Icon Award.

А четири дни по-късно тя ще бъде отличена в Холивуд с премия Icon Award на Billboard Women in Music Awards. Нейният профил е по-висок от всеки път, откакто световният шлагер Padam Padam – ария за намирането на любовта на дансинга – й завоюва второто Грами в кариерата й.

И до момента в който Кайли признава, че е имала някои романи, тя може да има “ без това “, тя е щастлива да прегърне тези ниски равнища като част от процеса на нейното прочувствено израстване. На въпрос за нейната „ философия за любовта в този миг “, певицата се засмя: „ Точно в този момент? Е, аз съм самостоятелен и се любувам на таз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР