Кайли Дженър показа новата си племенница Чикаго във видео, с

...
Кайли Дженър показа новата си племенница Чикаго във видео, с
Коментари Харесай

Кайли Дженър показа бебето Чикаго във ВИДЕОТО, с което обяви, че е родила

Кайли Дженър сподели новата си племенница Чикаго във видео, с което тя разгласи, че към този момент е родила. Кайли роди в неделя и показа прочувствената вест в Туитър. Клипът демонстрира последните 9 месеца на родилката, написа в. Метро. Кадрите включват най-запомнящите се моменти от бременността на 20-годишната риалити звезда. Видеото обаче стартира с нейното лично раждане през 1997 година.

През последните 9 месеца в главите на Кардашиян са единствено бебета, откакто Кайли, ким и Клои оповестиха, че са бременни.

Ким роди първа на 15 януари. Само дни по-късно стана ясно, че детето ще се споделя Чикаго. Във видеото се вижда по какъв начин Ким споделя на останалите членове на клана Кардаишян, че тя и Кание възнамеряват да кръстят бебето си Чикаго.

Извинявайки се на феновете си, че ги е държала на мрачно по отношение на бременността си, Кайли написа в Туитър: „ Взех решение да не парадирам пред света моята бременност. Знаех, че би трябвало да се приготвя за тази роля, която ще играя да края на живота си по допустимо най-позитивния, нехаен и здравословен метод, по който мога “.

Превод и редакция: БЛИЦ

here’s a little glimpse of the last 9 months.. ♥️ https://t.co/dkRKkcxwsS
— Kylie Jenner (@KylieJenner) February 4, 2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР