Кайл Уокър е потърсил правен съвет, след като Лорин Гудман

...
Кайл Уокър е потърсил правен съвет, след като Лорин Гудман
Коментари Харесай

Кайл Уокър вика адвокати заради защитата на Лорин Гудман за тяхната „любяща“ връзка

Кайл Уокър е потърсил юридически съвет, откакто Лорин Гудман твърди, че са били в „ дългогодишна, интимна, любяща и привързана връзка. "

Футболистът най-сетне призна обществено, че е татко на най-малкото дете на Лорин - съвсем шест месеца откакто Instagram моделът роди щерка. Кайл, чиято отчуждена брачна половинка Ани Килнър сега е бременна с четвъртото им дете дружно, споделя, че съвсем е примрял, когато е схванал, че Лорин чака друго бебе.

Той сподели, че шокът го е изпратил в „ режим на оцеляване “ и настоя, че двамата в никакъв случай не са имали връзка, до момента в който той е бил женен за Ани. Въпреки това, представител на Lauryn сподели, че риалити звездата има " трагично друг " спомен от времето си с бъдещия татко на шест деца.

Говорител на Кайл сподели пред The ​​Sun: „ Кайл приказва изцяло и почтено за грешките си и за същинската обстановка, обвързвана с Лорин. Той инструктира юристите и няма да прави повече мнения за дивите и погрешни истории, които тя предизвиква в медиите в търсене на самичък...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР