Кайл Ричардс и нейните дъщери все още живеят с отчуждения

...
Кайл Ричардс и нейните дъщери все още живеят с отчуждения
Коментари Харесай

Кайл Ричардс казва, че животът с дъщери и Маурисио Умански след раздялата „засега работи“, но „не може да остане“

Кайл Ричардс и нейните дъщери към момента живеят с отчуждения й брачен партньор Маурисио Умански на фона на тяхната разлъка.

В сряда 55-годишната звезда от Истинските съпруги от Бевърли Хилс, се появи в Шоуто на Дрю Баримор, отваряйки пред Баримор, 49, и съ-водещия Рос Матюс, 44, за това какво я е научило присъединяване в риалити шоуто.

Ричардс, която разкри в последния сезон на шоуто, че тя и Умански се разделиха, споделиха, че фамилията им към момента живее дружно.

" Ние се учим да се ориентираме в това ново обикновено, “, показа Ричардс. „ Съпругът ми и аз към момента сме под един покрив с нашите дъщери, просто разнообразни спални. Което се усеща доста необичайно да споделяме толкоз обществено, само че това е друга част от това, което вършим. “

Никога не пропускайте история — регистрирайте се за безплатния всекидневен бюлетин на PEOPLE, с цел да Бъдете в крайник с най-хубавото от това, което ХОРАТА могат да предложат, от пикантни вести за звезди до завладяващи истории за човешки ползи.

Кайл Ричардс споделя, че е „ задържала “ щерка си Порша, с цел да не се роди на високосния ден: „ Моля, не “

" Защото сме задоволително щастливи да имаме други домове и нещо като да се движим и да държим дъщерите си в същата къща. Въпреки че три от тях са възрастни, Порша е на 15, само че е към този момент работи ", сподели майката на четири деца.

" Очевидно няма да остане по този начин, може " няма да остана по този начин вечно. Поради възрастта на детето ми, не е като да са дребни деца, тъй че в последна сметка ще го разберем и ще преминем към идната стъпка, която и да е тази стъпка. "

Ричардс споделя дъщерите си Порша, 16, София, 24, и Алексия, 27, с Умански. Тя също е майка на щерка Фара, на 35, която споделя с някогашния Гураиш Алджуфри.

Миналата седмица Ричардс направи Amazon Live, където загатна, че нейната Рожденият ден на дъщерята Порша беше на идващия ден. Денят на стрийминг се оказа високосният ден, което накара риалити звездата да си спомни по какъв начин съвсем роди Порша на 29 февруари.

„ Утре е 16-ият рожден ден на Порша “, сподели Ричардс. „ О, Боже мой, не мога да допускам, че е на 16. “

„ И през днешния ден е високосна година и започнах да раждам на високосна Година. Беше високосна година, когато започнах да раждам с нея и си споделих, апелирам ви. Не желая тя да се ражда на високосна година. Наистина не го желая ", добави Ричардс.

" Така че аз безусловно го държах дружно до след среднощ, тъй като бях като, апелирам, не. Защото просто е мъчно. От една страна е ужасно, тъй като ще бъде специфичен рожден ден, само че въпреки това е като, тогава би трябвало да изберете по кое време е същинският ми рожден ден? "

Източник: people.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР