Кайл Хайнс официално бе представен като ново попълнение в редиците

...
Кайл Хайнс официално бе представен като ново попълнение в редиците
Коментари Харесай

Кайл Хайнс си пожела титла от Евролигата с Олимпия


Кайл Хайнс публично бе показан като ново попълнение в редиците на Олимпия (Милано) на специфична конференция. Бившият състезател на ЦСКА (Москва) подписа контракт за идващите два сезона с направилия сериозна селекция клуб от Милано, а на представянето си сподели, че е благополучен от новия си дом.

“Мога само да споделя какъв брой съм благополучен да съм тук и какъв брой горделив се усещам да съм част от великата история на този клуб. С неспокойствие чакам да прибавя още повече история, трофеи и шампионски победи. Ще бъде дълго премеждие с доста мачове, само че се вълнувам, че съм част от този план. Треньор Месина и останалите момчета свършиха чудесна работа да сглобят този отбор, който има съществени желания. Като цяло съм благополучен, че още веднъж съм в Италия, където кариерата ми стартира преди доста време”, показа Хайнс.

Kyle Hines: “Sono qui solo per un motivo ed è continuare a vincere” https://t.co/VdBJ7KWa97

#insieme #WelcomeKyle@SirHines pic.twitter.com/7nIVLz19G2
— Olimpia Milano (@OlimpiaMI1936) August 5, 2020
“Мотивацията ми постоянно е една и съща - желая да спечелвам трофеи. Искам да бъда част от тима, който ще върне европейската популярност на Милано със спечелването на трофея от Евролигата”, съобщи тежкото крило.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР