Каварна. За осма поредна година Община Каварна ще се включи

...
Каварна. За осма поредна година Община Каварна ще се включи
Коментари Харесай

Добрич: За осма поредна година Община Каварна ще се включи в инициативата „Да изчистим България заедно“ на 15 септември

Каварна. За осма поредна година Община Каварна ще се включи в самодейността „ Да почистим България дружно “, която ще се организира на 15 септември 2018 година (събота). Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Началото на акцията е планувано за 09.00 часа.
В Каварна са избрани за разчистване следните места:
- довеждащият път до крайбрежна зона и територията (плажната линия, буните, региона под нос „ Чиракман “);
- нечисти терени по ул. „ Нефтяник “.
За всички участници в самодейността, в това число и за тези, които ще се включат в почистването на прилежащите територии на жилищните и административни здания, комерсиалните обекти и междублоковите пространства ще бъдат обезпечени ръкавици и чували за събиране на отпадъците.
Необходимите консумативи ще бъдат раздавани в интервала от 10 септември до 14 септември 2018 година, включително, от 08.00 до 17.00 часа в постройката на Община Каварна, отдел „ Екология и зелена система “, както и на 15 септември 2018 година, от 08.30 часа пред постройката на Общината.
Събраните боклуци ще бъдат извозени до Претоварна станция Балчик от компания „ Титан Бкс “ ЕООД.
„ Призоваваме всички поданици на община Каварна да вземат интензивно присъединяване в самодейността „ Да почистим България дружно “ и с общи старания да създадем околната среда по-чиста, здравословна и приветлива! “, показаха още от Общината.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР