Каварна. Празниците на морето Каварна‘2021“ продължават с концерт тази вечер

...
Каварна. Празниците на морето Каварна‘2021“ продължават с концерт тази вечер
Коментари Харесай

Празниците на морето „Каварна‘2021“ продължават с концерт на трио „Уникални гласове“

Каварна. Празниците на морето „ Каварна‘2021 “ не престават с концерт довечера на трио „ Уникални гласове “, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус ” – Варна . От 20.00 часа на площад „ Защитата на Каварна “ ще пеят тримата тенори Георги Петров, Веселин Вачев и Борис Луков.

ТУТУРУТКА ще гостува в Каварна на 5 август. Концертът на групите „ Do Sho Band ” и „ Подуене Блус Бенд “ е на 6 август от 20.00 часа, също на площад „ Защитата на Каварна “.

„ Подуене блус бенд “ е музикална група от София, основана върху темп енд блус музиката, основана от Васил Георгиев – Кръпката през есента на 1989 година Името постоянно се изписва като акроним – ПББ. Групата реализира и изключителна известност с помощта на зараждащия се при започване на 1990-те години клубен музикален живот в България и концертите –митинги, съпътстващи измененията в страната.

„ Do Sho Band “ са група, образувана в град Каварна. Те имат вяра, че 100 години рокендрол не стигат на този свят и не престават да свирят в този жанр. Вокалистът на групата Георги Георгиев в изявление за една от националните малките екрани споделя, че желае логото на групата, нарисувано от Ник Иванов, да стане интернационално лого на лято 2021 - „ Нека създадем България цветна “.

Жулиета НИКОЛОВА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР