Kaufland България събира над 90 продукта от 5 континента в

...
Kaufland България събира над 90 продукта от 5 континента в
Коментари Харесай

Kaufland България събира луксозни предложения от 5 континента в специалната си празнична брошура

Kaufland България събира над 90 продукта от 5 континента в специфичната си празнична листовка. За изтънчената празнична маса компанията включва първокласни оферти от 16 страни на отлични цени, като слага специфичен фокус върху продуктите с български генезис.

Специалната селекция на Kaufland включва кулинарни изкушения от България, Англия, Франция, Италия, Испания, Германия, Швейцария, Чехия, Русия, Гърция, Ирландия, Турция и Съединени американски щати. Екзотичните оферти на компанията се простират чак до Зимбабве, Австралия и Чили.

В рамките на 16 страници кулинарното околосветско странствуване на Kaufland предлага висококачествени месни артикули, измежду които българските филе Капичола, зряло естествено най-малко 60 дни, пикантната пастърма Black Angus, сушена най-малко 50 дни, и деликатес от охранен пачи дроб, испанският Фуетек с благородна мухъл, както и сурово-сушеното италианско прошуто крудо от маринован свински бут, зрял при специфични условия.

За последователите на екзотиката Kaufland пилотно включва в празничния си подбор филе от крокодил от Зимбабве, стек от кенгуру от Австралия и месо от елен и сърна от Франция. Месните оферти компанията добавя извънредно с телешки клуб стек с пипер и чесън на личната си първокласна марка Exquisit, телешки джолан Осо буко от млади телета и пачи филе Магре.

В богатия подбор може да се открие и многообразие от сирена – швейцарско прясно сирене с ром и лешници, френски ементал, рокфор и бри, италианска моцарела немски чедър и испанско меко сирене от овче мляко.

За празничния тост първокласната листовка открехва света на богата селекция от питиета от разнообразни страни – многообразие от ирландско, шотландско, великобританско и американско уиски, бели и черни виновност, и розе от България, Франция, Италия и Испания, два типа пенливи виновност и ракия, и съветска водка с кристално чиста артезианска вода от Сибир, тройно дестилирана и филтрирана през кварцов пясък и специфичен сребърен филтър.

Освен млечни и месни артикули и празнични питиета, предложенията от България включват още зеленчуци в марината, айвар, пеперончини със сирене и олио, пюре от манатарки и други.

Какво е празникът без десерт? Част от първокласната листовка са сладките изкушения като богат избор от качествени шоколадови произведения, микс от френски макарони, трюфели с шоколад, италиански сладолед, ароматно кафе и селекция от чай.

Това, което прави първокласната празнична листовка на Kaufland още по-ценна за потребителите, са спомагателните рекомендации, които компанията дава за подобаващи съчетания на храна и питиета, повече информация за другите артикули и тяхното предпазване, както и вкусни предписания, които могат да бъдат открити на kaufland.bg.

Пълният набор от оферти, включени в премиум брошурата на Kaufland, можете да намерите тук: kaufland.bg/brochure.

Kaufland България непрекъснато обогатява портфолиото си от над 20 000 продукта, с цел да дава ежедневно на потребителите първокласен и разнороден избор. Тазгодишната специфична селекция оферти от първокласната листовка е част от богатия подбор на веригата през коледния интервал до края на годината за цялостна софра с извънредно празнично меню.

За Kaufland

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 година Веригата има 59 хипермаркета в цялата страна. Обектите са със междинна комерсиална повърхност от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР