Катя от "Ритон" от години е известна със своя огромен

...
Катя от "Ритон" от години е известна със своя огромен
Коментари Харесай

Катя от Ритон взриви плажа с деколте

Катя от "Ритон " от години е известна със своя голям бюст, само че с годините сякаш той става все по-голям. А певицата няма нищо срещу да го демонстрира и събира погледите на плажа.

Катя и Здравко са на отмора на о-в Тасос в компанията на свои другари. Те побързаха да се похвалят със фотоси от ваканцията си, а на някои от тях погледът бързо е прикрепен от големите еърбеци на Катето.



На един от фотосите Здравко се е опитал да обхване с ръце естествените дадености на своята жена, която е избрала много изрязан бански за лятната си отмора. Със сигурност и останалите туристи се заглеждат в пазвата на нашенката, написа Блиц.

След огромния концерт в зала 1 на НДК в края на май месец, двойката решила да си подари къса почивка преди стартирането на останалите концерти в страната. Затова стегнали куфарите и отпрашили към гръцкия остров в компанията на свои близки другари.



Всеизвестен факт е, че Катя и Здравко обичат да почиват по-шумно, а не пенсионерски. Затова и там ходили на по-оживени плажове с музика и коктейли. А в един от дните решили да се повозят на каяци, само че Катя не могла да резервира равновесие, защото големите й гърди натежали и всякога я обръщали.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР