Катя Близнакова тръгна на лов за млади мъже Поетесата и певица

...
Катя Близнакова тръгна на лов за млади мъже
Поетесата и певица
Коментари Харесай

Катя Близнакова опъна бръчки на аванта!

Катя Близнакова потегли на лов за млади мъже

Поетесата и певица опъна бръчки и то на облага. Блондинката бе посетител в студиото на Гала в „ На кафе “.Разкрасителните процедури смъкнаха от лицето й близо двадесетина години.

Изпълнителката на тоталния шлагер „ Лиляно моме “ се подложи на процедура, при която й сложиха хибридни филъри и резултатът бе замайващ. След което Катя Близнакова тържествено даде обещание да се грижи повече за външния си тип.

„ Бръчките ми са вследствие на хубавите и неприятните неща, които съм минала през живота си. Те са просто мемоари. Но настана време да се покажа по-хубава, в сравнение с съм в действителност  и да наподобявам добре при тази моя възраст “, съобщи закачливо русата хала.

Мнозина заподозряха, че Катя Близнакова още веднъж се точи да си хване младо гадже, към каквито има афинитет.

След развода си с шоумена Венци Мартинов, чийто брак продължи десетина години, тя се загаджи с 15-години по-младия предприемач Алдис.

Русата певица и някогашният състезател, и представител на марка хранителни артикули в България, заживяха даже под един покрив. Преди това тя имаше връзка, още веднъж с по-младия от нея Костис.

За него певицата споделяше, че бил много състоятелен и „ Аполон в леглото “. Гъркът бе приключил инженерство в Америка  и работеше по интернационалните стратегии за облагородяването на Атина, където живееше.

Но аферата им завърши бързо, откакто нашенката разбра, че й слагал големи рога.

Източник: Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР