Катя Антонова, позната на деца и родители с Феята от

...
Катя Антонова, позната на деца и родители с Феята от
Коментари Харесай

Поредицата "Седмицата на мишлето" от Катя Антонова

Катя Антонова, позната на деца и родители с " Феята от захарницата ", " Двете кралства ", " Рибка ", " Принцесешки истории " и други, изненада прелестно своите фенове с новата потребна и в същото време занимателна поредност " Седмицата на мишлето ". Засега са издадени три от предстоящите седем книги: " Понеделник ", " Вторник " и " Сряда ".
Авторката желае да покаже на децата, че не е належащо да им се случват невероятни завършения или да попадат в изключителни обстановки, с цел да бъде животът им забавен. В понеделник основният воин на поредицата, мишката, готви, във вторник спортува, в сряда се отдава на ремонтни действия. Книгите са предопределени за най-малките, които занапред откриват света и за които рутинните делнични действия от света на възрастните в действителност са безпределно забавни.

Освен като писателка, Катя Антонова е известна и като издателка, нейно е издателството " Рибка ", а от лятото на 2019 година има и лична книжарница за качествена детска литература (ул. " 6-и септември " 37, на Малките пет кьошета). Илюстрациите към поредицата са на Кремена Ягодина.

Всяка една от книгите е 14 лева.; излизат под знака на " Рибка "

Всичко, което би трябвало да знаете за: Книги (122)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР