Кацали ли са извънземни в Царичина се питат поне няколко

...
Кацали ли са извънземни в Царичина се питат поне няколко
Коментари Харесай

Феноменът Ели Логинова с нови разкрития за извънземните, кацнали на 12 май 1991 г. в Царичина

Кацали ли са извънземни в Царичина се питат най-малко няколко десетилетия хората освен в селото, само че и в цялата страна, а може би и на други места по света. По остарели данни тук е една от първите бази на антични извънземни на нашата планета.

Но въпросът е, че съгласно някои откриватели НЛО идва и в наше време, и то когато след началото на демокрацията родни военни вършат грандиозни разкопки в търсене на значими доказателства. За това приказва и самата Елисавета Логинова.

Елисавета Логинова
1991 година
"Извънземен транспортен съд е кацнал в Царичина на 12 май 1991 година ", твърди феноменът Ели Логинова, представена от в.. Тя е екстрасенсът, който управлява плана в Царичина (под командването и с организацията на военни) в търсенето на първия човек.

Ели Логинова с тв екип на Царичина

Голямото копаене, както по-късно ще нарекат някои опита, е от 6 декември 1990 година до края на ноември 1992 година Логинова споделя, че и в този момент се свързва с извънземни.

Тя написа книгата „ Царичина. Съдбовен контакт “, която е издадена от „ Кибеа “, и готви още изненади за читателите си. Феноменът Логинова има извънреден триумф и в региона на хомеопатията. А центърът й в София учи и за потреблението на кинетичната сила – ки ен.

Тя обаче разяснява, че както тогава, по този начин и в този момент си поддържа връзка с галактически колакториум – учители от разнообразни извънземни форми, които реализират връзка с екстрасенса.
Съдбовно
За съдбовния ден през май 1991-а Логинова твърди: „ Цялото събитие бе забелязано от доста хора - офицерите, бойците, хората от селото. Години след събитията в Царичина в моя Център за различна медицина пристигна пациент и ми описа нещо доста вълнуващо.

Тогава бил боен - ръководел поделение за бързо реагиране. Довери ми, че по времето на кацането на галактическия транспортен съд неговото поделение е било дислоцирано за седмица в региона на село Царичина за наблюдаване, защото е било засечено извънредно събитие в небето.

Обеща ми, че е подготвен да удостовери тези свои думи. По-късно обаче отхвърли с обяснението, че е подписал документи за конфиденциалност. Разбирам го “.

Доказателства
Елисавета Логинова твърди, че информацията, която й предавали извънземните, е имала една цел – взаимна работа и то за пръв път сред извънземните и хората, както тя споделя „ полагане на началото сред нас, земните хора, и различен биологичен живот “. Иначе в Царичина са търсили заровен представител на първите хора, които заселили Земята.

Логинова твърди: „ По време на цялата интервенция средства за наблюдаване и надзор на извънземните ни водачи бяха постоянно към нас - изглеждаха като огнени топки, които нормално се движеха в настройка от три и се проявяваха в едни моменти като материални, а в други моменти като нематериални обекти. Много хора са ги виждали.

Говорили сме си за тях с моите учители от галактическия колакториум. Освен техни средства за наблюдаване и проучване, тези обекти бяха следващото материално доказателство за извънземното наличие “.

НАСА
Логинова разяснява, че малко преди да стигнат до значимото изобретение, внезапно всичко е спряно свише. Тя споделя: „ Не успяхме да стигнем до края. За 24 часа беше прекратена работата по неведоми пътища. Не зная каква беше повода.

Явно някой бе упълномощил да се възбуди скандал и посредством него да бъде затворен обектът. Министър Сталийски отбрани нашата работа в Народното събрание. Той изпрати неговия консултант Валентин Костов, който 20 години преди този момент е работил в системата на НАСА по такива планове.

Когато Костов слезе долу, работи дружно с екипа. Излизайки от обекта, ние се събрахме и той сподели, че даже и да не стигнем до края, България би трябвало да се гордее с това, което сме създали. То е неповторимо.

В НАСА от години работят по реализирането на подобен план и не са стигнали до нищо. Каза, че никога не би трябвало да се запечатва “.

Но планът е запечатан и с това стартира една от най-големите мистерии в актуалната ни история, тъй като документите и откритията изчезват и никой не знае къде са те. Едни допускат, че са ги взели руснаците, други споделят, че са били американците. Но и в двата случая били хора, искащи да покрият случаите за НЛО контакти.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР