Катрин, принцесата на Уелс, се извини за промяната на семеен

...
Катрин, принцесата на Уелс, се извини за промяната на семеен
Коментари Харесай

Принцеса Катрин се извини за промяната на семеен портрет

Катрин, принцесата на Уелс, се извини за смяната на фамилен портрет за Деня на майката, защото интернационалните новинарски организации изтеглиха фотографията от разпространяване след разкриване на признаци на цифрова операция.

Снимката, която демонстрира принцесата на Уелс в фамилна конюнктура с трите й деца, беше първата оповестена, откакто тя претърпя коремна интервенция през януари.

Снимката беше оповестена от двореца Кенсингтън след седмици на спекулации по отношение на нейното възобновяване, които бяха подхранвани от дълготрайно неявяване от публичното внимание.

Но вместо да анулира спекулациите, изображението има противоположен резултат, предизвиквайки нов кръг от злословия в обществените медии. На фотографията елементи от ръкава на пуловера на принцеса Шарлот наподобява липсваха, дружно с други несъответствия.

„ Както доста фенове фотографи, от време на време опитвам с редактиране. Исках да изразя своите извинения за объркването, което фамилната фотография, която споделихме през вчерашния ден, аргументи....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР