Катрин Кели Ланг, актрисата, прочула се по света и у

...
Катрин Кели Ланг, актрисата, прочула се по света и у
Коментари Харесай

Брук напусна „Дързост и красота“ след 35 години на екран?

Катрин Кели Ланг, актрисата, прочула се по света и у нас с ролята си на Брук от безкрайната сапунка „ Дързост и хубост “, заряза фотосите на следващия сезон на теленовелата и се насочи към Италия. Тя показа фотоси с почитателите си в Инстаграм.

„ Заминавам за Италия за пръв път след пандемията “, написа звездата в обществените си мрежи и показа, че се е настанила в частен апартамент, в който се радва на безспорен комфорт. След като бе за малко във Флоренция, Ланг се насочи към безконечния град Рим, като обиколи Колизеума, написа " Ретро ".
 
                             

„ Винаги е зрелищно да се види “, възкликва звездата и благодари на приятелите си Бен, Анджело и Валентина за прелестните моменти в италианската столица. Някои от сътрудниците на Катрин й пожелаха приятна почивка. Сред тях бе и Дженифър Гарейс, която играе Дона в „ Дързост и хубост “.

„ Приятно изкарване, сестро “, написа Гарейс в профила на своята екранна сестра.
 
                             

Катрин не разяснява дали ще се завърне на снимачната площадка на сериала. Ако напусне продукцията, тя ще е втората суперзвезда, която се отхвърля от тв сагата след Рон Мос, който феновете у нас обожават около ролята му на Рич Форестър. Актьорът сега живее в Италия.

Преди време той си купи голямо стопанство. Възможно е някогашната му екранна брачна половинка да последва образеца му и да е на обиколка из Ботуша тъкмо за да си хареса парцел.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР