Като зомби се появи на срещата на Г-20 най-богатият мъж

...
Като зомби се появи на срещата на Г-20 най-богатият мъж
Коментари Харесай

Мъск като зомби на Г-20. Разкри мечтите си

Като зомби се появи на срещата на Г-20 най-богатият мъж на планетата Илон мъск. Изглеждащ безтелесен, милиардерът притежател на Туитър се включи посредством видео връзка в понеделник, с цел да се обърне към бизнес водачите, събрали се в Бали в коридорите на срещата на върха на Г-20.

На черния екран се виждаха единствено лицето и ръцете му. „ Токът спря три минути преди да се включа. Затова ще приказвам на мрачно “, сподели той, до момента в който индонезийският магнат модератор на срещата Анинда Бакрие изглеждаше изумен от картината.
-->
Мъск беше запитан за какво не е пътувал до тропическия индонезийски остров, в отговор на което новият началник на Туитър се пошегува, че „ натоварването му в последно време се е нараснало много “ след поглъщането на колоса на обществените медии.

Вместо към Туитър обаче диалогът се насочи към тунели, изкопани надълбоко подземен за битка със тапите, пътувания с ракети по света за по-малко от час и срещи с извънземни. „ Може би ще открием извънземни цивилизации или ще открием цивилизации, които са съществували преди милиони години ”, сподели Мъск. И добави: „ Мисля, че би било необикновено забавно да отида там и да проучвам тяхната вселена. “

След това Мъск изясни изгодите от прокопаването на безчет дълбоки тунели, като форма на битка със тапите. Той сподели безусловно, че „ колите има заплаха да паднат върху главата ви “ и те „ биха били заплаха за неприкосновеността на персоналния живот “.

„ Електрическите транспортни средства и тунелите са същинският отговор на големите тапи по градовете, тъй като можете да влезете в тунела и да слизате в колкото си равнища надолу желаете, до момента в който тапите се изчистят “, съобщи той.

Мъск сподели също по този начин, че желае да види ракетни транспортни бази по целия свят, които ще разрешат на хората да пътуват „ до другия завършек на света “ със скорост 20 пъти по-висока от скоростта на звука. „ Мисля, че това в действителност ще отвори света за всеки, откакто ще може да пътува на всички места за по-малко от час “, сподели той.

Но макар всичките си смели фантазии за бъдещето, предприемачът, занимаващ се с електрическа сила, галактически открития и обществени медии, не можа да скрие заниманието си от обстоятелството, че даже той е виновен за енергийните прищявки на планетата. „ Стоя тук, виждам това видео и ми е толкоз необичайно. Аз съм на мрачно, заобиколен от свещи, регистрира той. - Това е най-смешното. “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР