Като започне показателите в страната ще се подобрят - всеки

...
Като започне показателите в страната ще се подобрят - всеки
Коментари Харесай

Всеки ваксиниран е пирон в ковчега на вируса

" Като стартира индикаторите в страната ще се подобрят - всеки имунизиран не може да се болести някакво време - той е гвоздей в ковчега на вируса. А броят на хората, срещнали вируса ще пораства... За да стартира да има резултат от имунизацията - би трябвало да се ваксинират 2 000 000 души ", безапелационен беше проф. Николай Витанов пред Нова тв.
Чувствително усъвършенстване той чака откакто се имунизират над 3,5 млн. българи..
 Здравното министерство разгласи график за старта на имунизацията Здравното министерство разгласи график за старта на имунизацията
Министерство на здравеопазването оповести график, по който ще се правят имунизациите на територията на страната. От на следващия ден, 27 декемв...
" Като гледате проекта за доставка на ваксини, този предел от 0,5 - който демонстрира, че сме си решили проблемите, можем да достигнем лятото - юли-август ", предвижда математикът.
Според професор Витанов ограниченията могат вероятно да бъдат разхлабени при предел на заболеваемостта сред 300 и 500 нови случая на COVID-19 дневна база, само че тази наклонност би трябвало да се задържи най-малко 10 дни.
Как вие сами да следите индикаторите от статистиката изясни още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР