Като втора група от 26-ти април са заложени 5-и, 9-и

...
Като втора група от 26-ти април са заложени 5-и, 9-и
Коментари Харесай

Таня Михайлова: Като втора група от 26-ти април са заложени 5-и, 9-и и 12-ти клас

Като втора група от 26-ти април са заложени 5-и, 9-и и 12-ти клас. Пети, тъй като са най-малките в прогимназията, 12-ти - поради матурите. Тук влизат и деветокласниците, които са били минимум присъствено в учебно заведение до момента. Тази група ще учи чак до 14 май. Децата, които имат потребност от съвещания, могат да го създадат в учебно заведение. Това съобщи в " Денят стартира " зам.-министърът на образованието Таня Михайлова.

" Убедена съм, че всеки един от нас - дали в качеството му на преподавател, на родител, на представител на просветителната система, желае и счита, че най-хубавото е всички възпитаници да бъдат в класната стая ", сподели зам.-министърът на образованието

По думите на министър Михайлова МОН постоянно има направени разновидности и се избира този, който е най-хубав по отношение на обстановката.

" В случай че са слети паралелките, това значи, че те могат да се върнат, сега на слетите паралелки минават присъствено и всички класове, от които има по една паралелка в учебно заведение. Ако тези паралелки са обаче обособени паралелки, надлежно няма по какъв начин да се приложи, само че е значимо да се види броя на учениците в тях. Ако и двете паралелки са с по-малък брой възпитаници, е възможно да се върнат ", сподели зам.-министърът на образованието.

Вижте още във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР