Като цветна градинка изглежда един от автобусите по линия №1

...
Като цветна градинка изглежда един от автобусите по линия №1
Коментари Харесай

Градски рейс стана като райска градина

Като цветна градинка наподобява един от рейсовете по линия №1 в Пловдив, написа " Марица ". В салона на няколко места са поставени кошнички със сухи пъстри цветя. Икебаната е в преобладаващо слънчеви нюанси. На предното стъкло отвътре са окачени знаменца и два дребни трибагреника, само че без да пречат на водача добре да вижда пътя. До кормилото му също е закрепено букетче. Голям народен трибагреник припомня на пасажерите за родолюбието на българите. В рейса е чисто, климатикът разхлажда утрепаните от горещините на открито пасажери.

Искаме ситуацията да е приятна и удобна за хората, обясниха лидерът на автобуса, който към този момент 30 години е зад кормилото в градския превоз, и приветливата кондукторка. От компания " Автобусни транспорти - Пловдив ", която обслужва линия №1, описаха, че водачът Александър Койчев и кондукторката Новелия Здравкова нямат нито едно забавяне, недоволство или забележка, работят доста и държат сами да се грижат за чистотата и типа на рейса, макар че във компанията с това се занимават чистачки.

 Градски автобус стана като райска градина СНИМКИ

В градските автобуси към момента постоянно виждаме кофи с вода и мръсни парцали, с които се вършат опити да се поддържа хигиената. На предните седалки постоянно се разполагат кондуктори, макар че те са предопределени за пасажерите.

Билетопродавачите изясняват, че няма къде да съхраняват документите и персоналните си движимости, а през зимата - и връхните си облекла.

 Градски автобус стана като райска градина СНИМКИ

Е, най-малко в единицата, превърната в райска градина, това не важи.

​​​​​
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР