Като специалист в областта на естетиката и здравето, Д-р Полина

...
Като специалист в областта на естетиката и здравето, Д-р Полина
Коментари Харесай

Д-р Полина Паньова с безценни съвети за красотата в домашни условия по време на епидемия

Като експерт в региона на естетиката и здравето, Д-р Полина Паньова дава потребни препоръки на дамите. Тя предлага подобаващи артикули, които искащите могат да си закупят онлайн и да употребяват в домашни условия по време на карантината поради ковид. „ Нека бъдем красиви, макар всичко”, приканва доктор Паньова.

Мус за разчистване на лицето

Нежна пяна деликатно и внимателно почиства лицето, отстранява остатъците от грим от лицето и кожата и околоочната зона, без да изсушава и нервира, дава на кожата комфорт и прохлада. Предпазва кожата от сухота и раздразнения. Подходяща за суха, обезводнена, тънка и склонна към раздразнения кожа. Съдържа: Масло от авокадо, масло от жожоба, масло от ший и минерали от Мъртво море. Начин на приложимост:Нанесете муса с масажни придвижвания на лицето и шията, изчакайте няколко секунди, след което отстранете с хладка или топла вода.

Анти Ейдж дневен крем обогатен овлажняващ крем

Повишава степента на навлажняване на кожата, забавя процесите на стареене, има противостареещо деяние, стопира появяването на нови бръчки и пази кожата от свободните радикали и климатичните въздействия денем. Съдържа: Микрокапсули от черен хайвер, съдържащи омега -3 и омега-6, хиалуронова киселина във висока централизация, масло от ший, лайка, минерали от Мъртво море и комплекс витамини. Нанасяйте крема денем върху чиста кожа. Серията Multi Vitamin оказва помощ за фиксиране на кожата и закъснение доста появяването на нови бръчки, както и за лекуване на съществуващи; контролира влагата и забавя стареенето на кожата. Продуктите са основани на подмладяващи пептиди, които предизвикват дермата да усили производството на колаген. Микрокапсула, създадена от цитрусовите кори, е мощно съсредоточена във витамини А, В5, С и Е, протеин, извлечен от бадемово масло, минерали от Мъртво море и хиалуронова киселина. Свежестта на витамините се съхранява в капсули, с цел да се предотврати окисляването им след отваряне на продукта.

Продуктите са подобаващи за естествена до суха кожа.

За тинейджърите: Активен концентрат за мазна и наранена от акне кожа

Намалява секрецията на мастните жлези, стопира развиването на бактерии, дезинфекцира и форсира процеса на възобновяване и рехабилитация на кожата. Активния апулен концентрат от серията Мулти Фрут включва нов патентован съставен елемент ac.net TM, съдържа новаторски съставки, комбинирани с наситени и ненаситени аминокиселини, олеинова киселина и стеаринова киселина; екстракти от маслинови листа, които са потвърдено ефикасни при лечение на разнообразни типове акне. Предназначен за професионална приложимост и продължаваща домашна лечението. Инструкции: След изцяло разчистване на кожата благодарение на измиващ мус Мулти Фрут, нанесете наличието на ампулата върху кожата, изчакайте две минути и по-късно нанесете пилинг маската, изчакайте 15 минути и отлепете деликатно. Маската уплътнява кожата и спомага за въвеждането на съдържащите се в ампулата съставки, които форсират оздравяването и дезинфекцията.

Още артикули и детайлности вижте на уеб страницата на Skin Professional Dead Sea Cosmetic.

Телефони за поръчка: 0885 444421 София и 0877 771902 Варна
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР