Като се има предвид, че 7 от 10 българи планират

...
Като се има предвид, че 7 от 10 българи планират
Коментари Харесай

Тази година eMAG Black Friday ще бъде на 17 ноември

Като се има поради, че 7 от 10 българи възнамеряват да купят нещо от комерсиалната акция Черен петък, eMAG Black Friday идва на 17 ноември с оферти за разнородни потребности. Продуктовите предложения за акцията ще бъдат показани дружно с хиляди търговци, които са дейни в платформата eMAG Marketplace, и са резултат от над 10 месеца подготовка и договаряния с снабдители.

На eMAG Black Friday 2023 клиентите ще имат опция повече от всеки път да се възползват от положителни цени и нови продуктови категории, предлагани на специфични предложения. Те ще могат да изберат доставка на своите поръчки до над 1 000 куриерски офиси, над 400 автоматизирани шкафчета за доставка easybox, да вземат поръчките си от един от трите шоурума на компанията у нас, или да им бъдат доставени с пощальон до определен адрес.

В 11-ото издание на eMAG Black Friday в България клиентите още веднъж ще могат да се възползват от преимуществата на положителните цени и необятната гама от артикули, налични където и да се намират. Кампанията обичайно притегля и нови клиенти, като развиването на електронната търговия в района се подтиква от стабилната база консуматори, употребяващи интернет за своите покупки. Black Friday е и комерсиалното събитие, при което се виждат настоящите трендове в онлайн търговията. Тази година упованията са ориентирани към даже още по-голямо предпочитане за доставки до easybox и нашарване на пазарската количка с артикули от разнообразни категории.

През 2022 известността на Black Friday доближи над 96% от цялото градско население в България, като 72,7% от тях имаха намерение да купят най-малко един артикул по време на акцията (според изследване на Kantar*).

На Black Friday 2022 година eMAG.bg записва поръчки на обща стойност 58,5 млн. лева, както от eMAG, по този начин и от 1 816 Marketplace търговци на платформата. Над 81% от визитите на платформата бяха направени през мобилни устройства, най-високото равнище до тогава, а най-разнообразната поръчка включваше 44 разнообразни продукта от 29 категории.

Въздействието на вложенията през последните години

Инвестициите на групово равнище в хранилища и технологии през последните години разрешават на eMAG да провежда едно от в действителност огромните шопинг събития в района и да отключи обилни благоприятни условия за онлайн търговията. В Румъния eMAG Black Friday е на 10 ноември, а в България и Унгария акцията ще се организира на 17 ноември. Екипът в логистичния център в Джойта, Румъния, поддържан от последно потомство роботи и технологии, в които eMAG са създали вложения от над 43 милиона евро на групово равнище, има потенциала да обработи 20% повече поръчки тази година спрямо 2022 година В същото време вложенията в технологии за складова обработка разрешават да се понижи количеството на опаковките с 10%. Логистичният хъб е подготвен да приема доставки за българския eMAG Black Friday, като по този метод клиентите ще могат да се възползват от оптимална организация на своите поръчки.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР