Като професионалист в областта на недвижимите имоти разбирам, както и

...
Като професионалист в областта на недвижимите имоти разбирам, както и
Коментари Харесай

Как да изградите успешна марка за недвижими имоти на наситен пазар

Като експерт в региона на недвижимите парцели разбирам, както и всеки различен, че този бизнес има огромен капацитет за финансова облага и персонална реализация. Но също по този начин показва неповторими провокации, които могат да ни изненадат по пътя. Може би за първи път навлизате в това. Или просто да подобрите себе си като добре умел бизнесмен. Ето шест елементарни, само че мощни съвета, които мога да предложа от личния си опит, с цел да ви оказват помощ да стартирате своята компания на пазара на недвижими парцели допустимо най-успешно, пише Роджър Петингел в публикация за Entrepreneur. 

1. Направете обстоен план 

Планирането ще повлияе доста както на вашите упования, по този начин и на способността ви да се справяте с непредвидените обрати по пътя. Намерете запаси, които могат да ви оказват помощ да извършите обстоен бизнес проект. Уверете се, че разбирате в какво се забърквате. Задайте си сложните въпроси, които ще ви оказват помощ да оформите общата визия, средносрочната тактика и краткосрочните цели, от които се нуждаете, с цел да бъдете сполучливи.

Дори със страхотна визия за бъдещето е допустимо в последна сметка да се почувствате в застой. Съсредоточете се върху привеждането на тази визия в ежедневните, дребни детайли от листата със задания, които би трябвало да бъдат реализирани. С други думи, слагането (и постигането) на измерими цели е методът, по който стигате от точка А до точка Б.

2. Оценявайте и планирайте финансите си 

За хората не е мъчно да вложат малко пари в недвижими парцели и да създадат огромна възвръщаемост с течение на времето. Започването на бизнес в бранша на недвижимите парцели обаче е напълно друга игра. Често се изисква да имате силна приемливост към съмненията на пазара. За да избегнете несъразмерна работа, уверете се, че финансите ви са подредени добре, с цел да се справите с прехода към благосъстоятелност на бизнеса. Бъдете проведени и съответни във връзка с бюджетите си.

3. Създайте сдружение с лимитирана отговорност 

Когато сте подготвени в действителност да започнете своя бизнес, основаването на сдружение с лимитирана отговорност е доста значимо. Недвижимите парцели като инвестиция могат да бъдат доходоносни с течение на времето и започването на бизнес с недвижими парцели от всевъзможен тип има огромен капацитет. Но както при всеки бизнес, значимо е да се отбраните финансово от всевъзможни евентуални проблеми. Това е една от главните аргументи да създадете сдружение с лимитирана отговорност. За разлика от основаването на еднолично комерсиално сдружение, основаването на дружество с лимитирана отговорност ще отбрани вашите персонални финанси и имущество от каквато и да е отговорност, в случай че зародят правни въпроси против вашия бизнес по пътя.

4. Определете вашата целева аудитория 

Открих, че е извънредно значимо да определите за себе си (с допустимо най-ясни думи) коя е вашата целева публика. С софтуерния взрив през последните няколко десетилетия за нас е по-лесно от всеки път да фокусираме рекламните си акции върху съответни демографски групи. 

Дефинирането на вашата целева публика значи да знаете какво продавате и кой желае да го купи най-вече. Освен това помнете, че ние като експерти в региона на недвижимите парцели, сме също толкоз в бизнеса с хора, колкото и в бизнеса с парцели. Което значи, че индивидът, който стои зад транзакцията в последна сметка би трябвало да бъде нашият фокус.

5. Изградете уеб страница и наличие в обществените медии 

Постоянно развиващият се свят на онлайн връзката е значима причина, заради която построяването на уеб страница и наличието в обществените медии ще продължат да бъдат неразделна част от триумфа на вашия бизнес.

Самостоятелният уеб страница ви разрешава да покажете кои сте с цялостна независимост и креативност. Той също по този начин ви дава нещо като начална база за вашето онлайн наличие, вашата биография, вашето наличие и всеки пазар или информационни центрове, които може да имате дейни.

Също толкоз значимо обаче е разбирането по какъв начин обществените медии могат да се употребяват за постигане до вашата целева публика. Не подценявайте силата на основаването и поддържането на наличие в уеб страниците, които са най-важни за вашата целева публика. И в случай че дизайнът на уеб страница и ръководството на обществените медии не са ви драговолно, наемете някой, който да го направи както би трябвало.

6. Мрежа

Излишно е да споделям, че облагата и триумфът в недвижимите парцели в наши дни изисква работа. Но това не значи, че би трябвало да се справите сами. Работата в мрежа може да бъде един от най-хубавите способи да се снабдите както с на практика познания, по този начин и с морална поддръжка, от която се нуждаете, с цел да съумеете.

Търсенето на съвет и мъдрост от надеждни хора, които също са вървели по пътя на предприемачеството, е значимо за вашето професионално развиване. И имайте поради, че непрекъснато доказвайки себе си като благонадежден и умел експерт в региона на недвижимите парцели, вие ще изградите известност, която може по-добре да притегля рекомендации и завръщащи се клиенти по-късно.

Тези шест съвета са чудесна насочна точка за всеки. Но без смелостта, нужна да извършите пробив в листата си със задания, фантазиите ви да окажете въздействие в промишлеността на недвижимите имоти може да не се осъществен. Бъдете решителни! Имайте поради огромната картина, даже когато вършиме всяка последваща стъпка напред, колкото и дребна да наподобява тя. Ако се придържате към това, бизнесът ви ще се разрасне и преди да се усетите, ще погледнете обратно с удивление какъв брой надалеч сте стигнали. 

Източник: Роджър Петингел за 

Превод и редакция: Нели Тодорова           
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР