Като пример за успешно интензивно развитие посочи кметът на Община

...
Като пример за успешно интензивно развитие посочи кметът на Община
Коментари Харесай

Кметът на Ловеч посочи фирмата ANSA BORIMA като пример за успешно интензивно развитие

Като образец за сполучливо интензивно развиване уточни кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова компанията ANSA BORIMA, която работи в Ceвepнaтa индycтpиaлнa зoнa на града.

На 9 февруари 2022 година кметът Маринова посети  индустриалните площадки, а Мартин Ганев, съучастник във компанията, я срещна с производството. ANSA BORIMA създава телекомуникационно съоръжение и е снабдител на международни компании като „Шнайдер Електрик“ и ABB. Фирмата пристигна в Ловеч преди три години и бързо напредна. Миналата година е посочила 60 % растеж и това не е изключение.

На двете площадки (в някогашната пopтyгaлcĸaтa фиpмa „Becтиĸoнфeĸc интepнacиoнaл“ и в по-новата в някогашната „ Велур “) работят общо 190 служащи, описа Мартин Ганев. Тази година ще наемат още 140 души на трета работна площадка наоколо. Работниците в другите цехове работят на една, две и три смени.

Изделията, които се създават в Ловеч, са към 500 типа, а в село Борима, Троянско, се създават други 500. Прекият експорт отива към 13 страни, само че посредством второстепенен експорт изделията стигат до съвсем целия свят. Това са прекъсвачи, електрически табла, които влизат в битовата и индустриална електрификация. „ Наскоро спечелихме план от Швеция в конкуренция с чешка фабрика, само че финално надви нашата оферта. Клиентът се интересуваше от това има ли гаранция за качество, надеждност на доставката, дали ще организираме сполучлива логистика. Това е една обща и висока оценка на нашата активност. На процедура от юни до момента вкарахме новото произвеждане и назначихме 50 души “, споделя Мартин Ганев.

Предприемачът в своята активност се управлява от правила като „ Работи със сърце “ и „ По-добре пробвай и се провали, в сравнение с да те е боязън да опиташ “. Той сподели фотоси от разпадащите се пространства на фабрика преди да влязат вътре и да ги ремонтират. Сега всичко е променено и много уютно.

Според Мартин Ганев Община Ловеч е образец за положително партньорство, тъй като постоянно при всяка молба се е задействала незабавно.

А кметът Корнелия Маринова разяснява видяното по този начин:

„ АНСА БОРИМА е доказателство за изключителна деятелност, предвидливост, действеност и еластичност. Темпото, с което компанията влезе в Ловеч и се разшири, е образец по какъв начин един актуален бизнесмен може да е в час с всички потребности, да има необятна мрежа от контакти, да набира квалифицирана работна ръка, съответна на бизнеса и пазара на труда “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР