Като причини Д-р Ханс Клуге цитира високия процент ваксинирани, края

...
Като причини Д-р Ханс Клуге цитира високия процент ваксинирани, края
Коментари Харесай

Европа се надява на примирие с коронавируса

Като аргументи Д-р Ханс Клуге цитира високия % имунизирани, края на зимата и по-малко тежкия темперамент на разновидността Omicron. Пред кореспонденти той сподели: „ Този ​​период на по-висока отбрана би трябвало да се преглежда като преустановяване на огъня, което може да ни донесе дълготраен мир “.

Според доктор Клуге предходната седмица в Европа са устновени към 12 милиона нови случаи - най-високият регистриран %, само че няма забележителен скок в хоспитализациите и случаите за интензивно лекуване.

Междувременно редица европейски страни понижават или приключват ограниченителните ограничения. Дания първа в Европейския съюз, анулира при започване на седмицата всички ограничавания, в това число носенето на маски. Въпреки че случаите в страната към момента са относително доста, датските здравни управляващи споделят, че вирусът към този момент не се квалифицира като „ сериозна опасност “, поради високите равнища на имунизиране, което защищава от съществено развиване на болестта, макар бързото разпространяване на Omicron.

Норвегия последва образеца, а Швеция разгласи в четвъртък, че от 9 февруари също ще отстрани...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР