Като президент мога да завърша процеса на членство на РСМ

...
Като президент мога да завърша процеса на членство на РСМ
Коментари Харесай

Буяр Османи: За 5 години ще вкарам РСМ в ЕС

„ Като президент мога да завърша процеса на участие на РСМ в Европейски Съюз през идващите 5 години “.


Това съобщи външният министър и кандидат-президент на Северна Македония от Демократичния съюз за интеграция (ДСИ) Буяр Османи, съобщи БГНЕС.

„ Първото ми заричане е участието на страната в Европейски Съюз до 2030 година Ако като министър на външните работи съм имал предизвикването да стартира договаряния с Европейски Съюз след 17 години очакване, имам вяра, че като президент мога да завърша процеса на участие в Европейски Съюз през идващите 5 години, ще употребявам целия капацитет на европейския фронт, всичките си познания, познанията от процесите, които съм управлявал, опита си, контактите си по света, с цел да завърша този развой през идващите 5 години. И ви давам обещание, че ще го направя, в случай че получа вашата поддръжка “, сподели Османи.

Като второ заричане топ дипломатът уточни партньорството със Съединени американски щати.

„ Няма по-голяма щета и по-голямо изменничество, което можете да извършите на народа си, от утежняването на връзките със Съединени американски щати “, акцентира той.

Той посочи, че европейската интеграция е главното обръщение на този избор, като добави, че тези избори не са избори за гласове, а избори, в които " нашата страна, нашата орис, нашите фамилии, нашите деца са сред две други възможности: или интеграция, или изолираност, или взаимно битие, или превъзходство “./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР