Като политици ние сме призвани да работим за хората и

...
Като политици ние сме призвани да работим за хората и
Коментари Харесай

Делян Пеевски към д-р Мустафа Хаджи: Заедно сме призвани да се грижим за хората

Като политици ние сме призвани да работим за хората и това е задачата, която ни води, така както вие, като лидер на Мюсюлманското вероизповедание се грижите за своите вярващи. С тези думи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски се обърна към Главния мюфтия на Република България доктор Мустафа Хаджи, с който организира работна среща.

Делян Пеевски заявява цялостна поддръжка от страна на страната и Народното събрание за Главно мюфтийство. Председателят на ПГ на Движение за права и свободи пое уговорката да бъде обезпечена и обезпечена работата на Главно мюфтийство посредством Закона за държавния бюджет, както и подпомагане по всички тематики, сложени от Главния мюфтия.

Главният мюфтия доктор Хаджи изрази задоволството си за поредните и дейни дейности в поддръжка изповеданието от страна на ръководителя на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

На срещата участваха и зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев, ръководителят на Висшия мюсюлмански съвет Ведат Ахмед и основният секретар на Мюсюлманското вероизповедание Джелал Фаик.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР