Като официална причина за ученията се посочват пълномащабни военни действия“.

...
Като официална причина за ученията се посочват пълномащабни военни действия“.
Коментари Харесай

На прага ли сме на войната? Армията на САЩ се готви да извозва американците от Южна Корея

Като публична причина за ученията се показват „ пълномащабни военни дейности “. В изискванията на изостряне на напрежението със Северна Корея и Съединени американски щати започнах да се готвят за транспортиране на американците от територията на Южна Корея, оповестява New York Times. Става въпрос за учения на американските военни.

Тренировките по евакуация, известни като " Смелият канал ", са планувани интервала от идния понеделник до петък. Те целят да приготвят " американските военни и членовете на техните фамилии да реагират на необятен набор от спешни събития, като невоенна евакуация, естествени бедствия и техногенни произшествия ", се споделя в изказване на американската войска.

„ Първият ешелон “ на евакуацията, съгласно данни на изданието, ще са американски дипломати и членовете на техните фамилии. Съобщава се, че за извозването на американците от територията на Южна Корея при положение на нужда може да бъде задействана и авиацията на Военноморски сили.

Официални лица от държавното управление на Южна Корея, в това число президента Мун Чже Ин, неведнъж обявиха за нуждата от дипломатическо решение на рецесията към Северна Корея, само че разположените в страната американски военни постоянно отработват освен военни дейности срещу Пхенян, само че и евакуация на личните си жители.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР