Като няма – няма. Не е нужно да дишаме синтетичния

...
Като няма – няма. Не е нужно да дишаме синтетичния
Коментари Харесай

На кино през юли

Като няма – няма. Не е нужно да дишаме синтетичния въздух в киносалона, като можем да сме на сянка на чист въздух. Кинаджиите това го знаят доста добре, тъй като лятото не е кой знае какъв брой впечатляващ сезон с кинопремиери.

Винаги можете да наваксате със заглавия от предходните 1-2 месеца. България несъмнено има потребност да помръдне от кошмарните числа в боксофисите. От друга страна, стрийм платформите представляват огромна конкуренция, тъй като съвсем всичко забавно се случва там. За другия конкурентен феномен, който пречи на българина да си заплаща билет за кино, няма да загатвам. 

И въпреки всичко киноманите могат да отидат един-два пъти на кино през юли. Дори е наложително за почитателите на Marvel, тъй като излиза  преди новата фаза: 

„ Спайдърмен – далеч от дома “ – 5 юли

Това е един от най-досадните супергерои (поне за мен), само че в последните си появи Том Холанд в действителност ми става все по-симпатичен Спайдърмен – краят му, когато Танос унищожи половината галактика, даже съумя да ме накара да отроня сълза.

В новата лента Питър Паркър и класът му отиват на лятна почивка в Европа, където Спайдърмен ще би трябвало да избавя света от нов изверг – Мистерио (Джейк Джилънхол е още една причина да си платя билета, с цел да виждам филма). От филмовия откъс разбираме, че Фюри (Самюел Джексън) още веднъж влиза в роля. Мариса Томей и Майкъл Кийтън допълват отлично състава, а по кое време тъкмо се случва действието (преди или след събитията в " Отмъстителите: Краят " ) си оставям за изненада.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР