Като нация обичаме предложенията си за обедно хранене, но няколко

...
Като нация обичаме предложенията си за обедно хранене, но няколко
Коментари Харесай

Хората се чувстват отвратени, след като разберат как се правят предварително опаковани сандвичи

Като нация обичаме предложенията си за обедно хранене, само че няколко души се зарекоха в никакъв случай повече да не ядат, откакто схванаха по какъв начин се вършат авансово опаковани сандвичи.

Може да ви изненада да знаете, че най-популярният сандвич с храна на Tesco е тройният салам, бекон и яйце, следван от тройния с пиле. Но без значение дали сте елементарен човек с шунка и сирене или обичате да се пръскате с по-сложни гарнитури, няма подозрение какъв брой комфортни са те.

Но откакто научихте по какъв начин се вършат тези авансово опаковани сандвичи, доста обмислят да се откажат от тази доста обичана съществена храна за обяд. Ако сте имали видения на хора, които с обич намазват топинги върху прясно изпечени филийки самун, пригответе се да бъдете разочаровани.

Това идва, откакто видеоклип на фабрика за сандвичи се появи още веднъж, събрал голям 1 милион гледания и хиляди мнения. Продължете да четете единствено в случай че ви се пълнее, с цел да се откажете от шунката и сиренето, и майонезата с яйца.

Във...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР