Като на дете, което не са пуснали да си играе

...
Като на дете, което не са пуснали да си играе
Коментари Харесай

Логика: Денков е достатъчно голям да бъде премиер, но не и да ходи по срещи без Петков и Василев

Като на дете, което не са пуснали да си играе със съседчето, прозвуча обяснението на акад. Николай Денков за какво няма да се срещне с Мария Габриел.

„ Атанасова пита ще имаме ли среща, отговорът, който съм изпратил е, че без водачите ни няма по какъв начин да има среща. Затова се предлага в петък. Тази среща с ГЕРБ-СДС през днешния ден е очевидно проформа, щом не ги интересува, че водачите на Политическа партия ги няма “, съобщи той.

„ Когато дойдат водачите ни от чужбина – тогава “, даде обещание Денков.

„ Официалният отговор веднага ще го изпратим. Ако се отиде без Кирил Петков и Асен Василев ще се стартират всякакви тълкования за какво ги няма “, оправда се още той.

Странна логичност показват „ смяната “. Имат цялостно доверие на учения (по физика, химия или там нещо такова, по обясненията на Лена Бориславова), по тази причина го оферират за министър председател.

Обаче… да върви да се среща без Асен Василев и Кирил Петков с Мария Габриел – е, това няма по какъв начин. Не е дозрял за сходни комплицирани стъпки, като да вземем за пример да изслуша еврокомисарката за 5 минути и да ѝ каже, че ПП/ДБ няма решение да я поддържа за министър председател. Примерно…

А и не е единствено до Денков. Тук в София може да ги няма Кирил Петков и Асен Василев, само че ги има Атанас Атанасов, Христо Иванов, който има какво да пита Мария Габриел за правосъдната промяна.

Тук е и Лена Бориславова, която дори към този момент се изрече и по тази тематика.

Ако би трябвало да обобщим, при 7 партии в обединението на ПП-ДБ, водачи да ви трябват. Но не би. Много значимо беше точн

За другите  – както и да е. Не са издигнати за министър-председатели, въпреки всичко. Денков обаче е напълно обособен проблем, тъй като човек няма по какъв начин да не си зададе въпроса какъв министър председател ще бъде Денков, в случай че не може да организира даже една среща без наличието на Кирил Петков и Асен Василев?

Още повече, че Бойко Борисов също не участва на днешните срещи, тъй че без водачите можеше да е равностойно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР