Като малки всички сме имали своите мечти, когато пораснем да

...
Като малки всички сме имали своите мечти, когато пораснем да
Коментари Харесай

Димитрис Георгиев: Трябва да си твърдо решен да покажеш на света въображението си

Като дребни всички сме имали своите фантазии, когато пораснем да станем лекари, художници, пожарникари, пианисти или писатели. Някои от нас отиват по надалеч и си пожелават да станат кино звезди. По пътя на звездите, само че зад обектива избира да застане Димитрис Георгиев . Той преследва забавните истории и учи необятния свят на филмите. Вярва, че кино в България може да има стига да си твърдо решен да покажеш на света въображението си и да не обръщаш тил на провокациите, които чакат на всяка крачка по пътя към триумфа.

Димитрис е един младеж, който основава сполучливи филми и споделя на феновете по друг метод, собствен метод, истории от живота. Това е и повода той непрекъснато да работи по няколко плана по едно и също време, целейки да покаже своята интерпретация на нещата.
 Снимка Младият режисьор е уверен, че има бъдеще за младите и изобретателни хора в България, само че е значимо те да знаят къде да се насочат и да работят доста съществено върху това, което желаят да реализират. В момента той работи по дълготраен план, само че е подготвен откакто завърши този ангажимент да отиде в чужбина, с цел да продължи там образованието си и да се допре до друга, непозната материя, с цел да обогати познанията си и да се срещне с разнообразни способи на мислене.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР