като коалиция, стана ясно вчера. Партията очаква да стане първа

...
като коалиция, стана ясно вчера. Партията очаква да стане първа
Коментари Харесай

Атанас Славов: Няма как представители на ПП и ДБ да присъстват в списъка Магнитски

като коалиция, стана ясно през вчерашния ден. Партията чака да стане първа политическа мощ, като към този момент разяснява, като единствената огромна политическа мощ, която няма представител измежду листата със глобените по закона " Магнитски ".

Атанас Славов от " Демократична България " съобщи в предаването " Говори в този момент ", че няма по какъв начин представители на Политическа партия и Демократична България да участват в листата " Магнитски " по една елементарна причина - " ние постоянно сме отстоявали тезата за битка с корупцията по високите етажи на властта, подсилване на върховенството на правото и правосъдна промяна ".

" Както, когато управлявахме за късите 7 месеца, по този начин и в съпротива - парламентарна и извънпарламентарна. Това, което видяхме, че се случи в България с последните наказания по закона " Магнитски " е, че така наречен " хартиена коалиция " от предишното Народно заседание еволюира към обединението " Магнитски ". Ще забележим дали тази коалиция ще има превес в идващия парламент или ще успеем да реализираме нашата упоритост точно като коалиция Политическа партия и Демократична България да сме първа политическа мощ и да желаяме мандат за ръководство на страната ", означи Славов.

По думите му, в границите на последните 3 години два пъти имаме наказания по закона " Магнитски " и против лицата, които са в този лист нямаме неоправдателни присъди - това са политици, олигарси и това е " гласовит пестник за българската прокуратура ".

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР