Като жени ние добре съзнаваме колко важна е грижата за

...
Като жени ние добре съзнаваме колко важна е грижата за
Коментари Харесай

Изразете еротичната си същност без бариери

Като дами ние добре осъзнаваме какъв брой значима е грижата за личното ни тяло, с цел да се любуваме на секса без комплекси и без дискомфорт.

Сексуалната убеденост на една жена се построява с времето, с насъбрания опит и с познаването и приемането на самата себе си.

Когато достигнем този стадий, желаеме да се любуваме пълноценно на еротичния аспект на живота си. Най-честата физиологична преграда за това е вагиналната сухота. Противно на публикуваното мнение, това не е проблем, характерен единствено за дамите в менопаузата и след нея, а за жалост визира от ден на ден дами в дейна и даже в относително млада възраст. Доверявайки се напълно на силата на естествените съставки, Либифем се оправя с този противен проблем.

Какво предизвиква вагинална сухота и за какво тя основава подобен дискомфорт на дамите?

 Изразете еротичната си същина без бариери

10 признака на прочувствена зрялост

Нека първо уточним, че вагиналната сухота не е “болест ”. В разнообразни интервали от живота си доста огромен брой дами се изправят пред това неприятно чувство. То може да е породено от хормоналните промени в тялото ни през менопаузата, само че и от голям брой други фактори, както физиологични, по този начин и психически. Стресът и преумората са чест провинен за чувството за вагинална сухота. Състоянието постоянно съпътства приема на избрани медикаменти (например антидепресанти и някои типове контрацептиви) или се появява като непряк резултат при химио и лъчетерапия, както и при вагинални инфекции.

Емоционалното ни положение също е определящ фактор. Периодите на спор и отчуждение във връзката или незадоволителното внимание и самообладание от страна на колегата естествено повлияват на дамата както прочувствено, по този начин и на физиологично равнище. Защото женската ни същина е сложна, мощна, само че и деликатна и се нуждае от грижа!

 Изразете еротичната си същина без бариери

Наличието на вагинална сухота основава дискомфорт, понижава доста удоволствието от половите контакти и въздейства зле на самочувствието на дамата.

Либифем е надеждно средство при вагинална сухота, без значение от повода за нея и от възрастта на дамата

Либифем е ефикасен, изцяло естествен артикул, създаден в два разновидността. Либифем Мено 50+ е особено за дами, изпитващи страничните резултати на менопаузата. А Либифем за дами във фертилна възраст е подобаващ даже за млади дами, страдащи от вагинална сухота, без значение от аргументите за нея.

 Изразете еротичната си същина без бариери

Либифем усъвършенства хидратацията на мукозните мембрани, има антиоксидантно деяние, усъвършенства овлажняването и чувствителността в гениталната област. Съставките на продукта са естествени, като даже дамите, които кърмят или тези, страдащи от диабет, могат умерено да одобряват капсулите.

Либифем Мено 50+ контролира признаците на менопаузата и усъвършенства еротично-чувствената сетивност, като подкрепя овлажняването и тонуса на вулво-вагиналната тъкан. Подобрява хидратацията на мукозните мембрани (очна лигавица, джука празнина, влагалище), както и положението на кожата и има мощен антиоксидативен резултат.

 Изразете еротичната си същина без бариери

Таблетките се одобряват по една един път на ден, като една опаковка съдържа 30 броя. При медицински положения се предлага консултация с доктор или фармацевт.

Помогнете на тялото си да се усеща пълноценно и си подарете справедливо самочувствие!

Повече информация можете да получите на libifeme.com.

2019-195

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР