Като груба намеса в работата на СЕМ определи думите на

...
Като груба намеса в работата на СЕМ определи думите на
Коментари Харесай

Соня Момчилова: Долу ръцете от медиите! Управляващите да не посягат на СЕМ

Като груба интервенция в работата на Съвет за електронни медии дефинира думите на премиера Денков ръководителят на регулатора Соня Момчилова в коментар за уеб страницата на Съюз на българските журналисти.

Размяната на реплики сред и премиера продължи през целия ден като последно министър-председателя разгласи: „ През последните два месеца виждам, че доста от проблемите, с които се сблъскваме, са резултат от феномена на „ необятно затворените очи “. Крайно време е Съветът за електронни медии да се опита да види какво може да направи, с цел да се оправи с проблемите с дезинформацията, хибридните офанзиви, неспазване на етичните правила, а не да изяснява какво не може да направи “.

Момчилова прикани ръководещите да не протягат ръка на Съвет за електронни медии, тъй като, до момента в който тя е ръководител на медийния регулатор, няма да си затвори очите пред нито един опит да се опетни името на нито един публицист, неуместен на властимащите.

„ Долу ръцете от медиите, историята не прости нито флиртовете, нито блудствените дейности с правото на хората да получават качествена информация “, акцентира в коментара си за уеб страницата на Съюз на българските журналисти Соня Момчилова.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР