Като гледам тая жена (Корнелия Нинова, лидер на БСП) как

...
Като гледам тая жена (Корнелия Нинова, лидер на БСП) как
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Накрая в БСП ще останем само аз и Нинова - тя от инат, аз по убеждение

" Като виждам тая жена (Корнелия Нинова, водач на БСП) по какъв начин го е подкарала, най-после ще останем единствено аз и тя - тя от дебелоглав, аз по разбиране ". Това сподели пред БТВ Кирил Добрев от Българска социалистическа партия.

В края на предходната година той беше изключен от партията, само че съдът разгласи отстраняването му за нелегално и го  възвърне като член на Българска социалистическа партия.

По думите на Добрев и проф. Николай Габровси, и акад. Николай Денков са извънредно ерудирани персони и би трябвало да се гордеем, че са претенденти за министър председатели, само че казусът е, че най-после вземат решение партиите.

" Политиците, които са в Народното събрание, би трябвало да намерят път един към различен, в случай че желаят да бъде позволена политическата рецесия, в противоположен случай още веднъж отиваме на избори ", разяснява социалистът. 

" На Българска социалистическа партия й е нужна гражданска война, в случай че желаеме да я върнем още веднъж в играта. Ако не, оставаме в европейската история като следващата някогашна комунистическа партия, която е изчезнала ", сподели още Кирил Добрев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР