Като фенове на супергероите няма как да не очакваме с

...
Като фенове на супергероите няма как да не очакваме с
Коментари Харесай

Задава се сериал за Батман

Като почитатели на супергероите няма по какъв начин да не чакаме с неспокойствие The Batman на Мат Рийвс с Робърт Патисън в основната роля.
 Зоуи Кравиц, The Batman и за какво актрисата не може да снима в условия на обществена отдалеченост
Когато си Жената котка и доста хора би трябвало да те допират

На Зоуи Кравиц не ѝ е елементарно

За момента знаем, че фотосите още не са възобновени, само че пък остава вярата, че скоро и това ще се случи. Но може би първо ще би трябвало да измислят по какъв начин да наденат костюма на Черната котка на Зоуи Кравиц, без да се постанова 10 индивида да я пипат.

Докато чакаме фотосите да стартират и към тях да се появи нещо забавно, разбираме, че се приготвя и сериал, основан на кино лентата.
 Мат Рийвс

Мат Рийвс

Според Digital Spy, Мат Рийвс и Терънс Уинтър ( " Престъпна империя " ) ще обединят старания, с цел да основат сериал за HBO Max.

Все още не се знае по какъв начин ще се споделя, само че пък е ясно, че ще бъде spin-off (филм или сериал, произлизащ от към този момент действителен, само че с акцент върху разнообразни аспекти) на The Batman.

#TheBatman pic.twitter.com/qJFNprk1ut
— Matt Reeves (@mattreevesLA) March 4, 2020
Това значи, че в сериала Батман (Робърт Патисън) и всичко случило се във кино лентата ще бъде взето под внимание. От Warner Media към този момент са удостоверили, че сериалът ще се концентрира върху полицейското ръководство на Готъм и корупцията, която господства в града.

" Това е невероятна опция освен да разширя визията за света, който сътворявам във кино лентата, само че и да го проучвам в дълбочина и елементи, които единствено сходен формат може да разреши ", споделя Мат Рийвс.
 Робърт Патисън, The Batman и за какво артистът отхвърля да тренира за ролята на Батман
Защо Робърт Патисън отхвърля да тренира за ролята на Батман

Знае си своето този човек, и това е

Очакваме The Batman по кината от 1 октомври 2021, което значи, че надали ще забележим сериала по-рано от 2022 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР