Като две капки вода за всяко дете застава зад каузата

...
Като две капки вода за всяко дете застава зад каузата
Коментари Харесай

Стоичков с неочакван жест към Маги Халваджиян в Капките

" Като две капки вода за всяко дете " застава зад идеята за битка против насилието над деца във всичките му форми.

С помощта на набраните средства, УНИЦЕФ ще работи за разпространяване на модела на центровете за деца и фамилии потърпевши от принуждение “Зона ЗаКрила “ в цялата страна, за предварителна защита и реакция в случаите на принуждение, полова корист и употреба на деца онлайн и ще продължи да образова разнообразни експерти в региона - обществени служащи, здравни и медицински експерти, служители на реда, прокурори, юристи и други

През това музикално странствуване ще ни преведат обичаните водещи Герасим Георгиев - Геро и Димитър Рачков!

А на масата на журито посрещаме Мария Бакалова, Христо Стоичков, Елена Петрова и Магърдич Халваджиян!

Последният е рожденик довечера и получи в ефира неповторим подарък от Камата - златната му топка. Това е първото издание на шоуто за 2024 година, а сборът от цифрите в тази година е 8 - като знамения номер от фланелката на великия ни футболист, притежател на " Златната топка ". 

Участници са Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов и Александър Сано. Всеки от тях пее в дует с дете в името на децата.

Заради благотворителния темперамент на шоуто в публиката е и министърът на труда и обществената политика Иванка Шалапатова.

От на следващия ден, 19 февруари, в ефира на Nova потеглят седмичните епизоди, които ще се излъчват всеки понеделник от 20 ч.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР