Като чух къде е задържан, бях потресена. Той тормозеше малката

...
Като чух къде е задържан, бях потресена. Той тормозеше малката
Коментари Харесай

Тъщата на Стефан изригна: Подлагаше на сексуален тормоз и другото ми дете! Но институциите не обърнаха внимание на жалбите ни

" Като чух къде е арестуван, бях потресена. Той тормозеше дребната ми щерка, сестрата на някогашната му жена. Пращаше и неприлични есемеси, в това число със полов подтекст. На няколко пъти беше ходил в Троян при нея. ". Това описа пред камерата на бТВ Красимира Манчева - тъщата на Стефан Станев. " Сигурна съм, че в случай че не го бяха хванали щеше да отиде при моето дете. Той се е бил запътил тъкмо натам. Постоянно я заплашваше. Тормозът не спираше. ", разяснява през сълзи дамата.

" Не желая да подчертавам върху това, което ние сме претърпели. Разказвам всичко това, тъй като отнемането на този живот можеше да се предотврати. Аз показвам откровените си съболезнования към цялото й семейство. Но в случай че институциите бяха обърнали внимание на нас и нашите тъжби, това нямаше да се случи. Отправям зов към всички институции! Обръщайте внимание на всяка една постъпила при вас тъжба. Хората не ги пишат от досада, колкото и маловажни да ви се костват ", твърди Манчева.

Тя споделя още, че щерка й в никакъв случай не е попречила визията на Стефан и детето. Той в никакъв случай не го е заплашвал.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР