Като човек натрупал опит през годините знам, че да се

...
Като човек натрупал опит през годините знам, че да се
Коментари Харесай

Костадин Станоев : Работата на съветника не бива да е за заплата и подкупи! А дейност за чест и отговорност! 

Като човек натрупал опит през годините знам, че да се стартира на чисто, е належащо в Общинския съвет да се влеят нови фрагменти. Необходимо е да влязат нови хора, млади, енергични и волеви, които да издигнат равнището на най-висшия орган на локалното самоуправление. Да го изпълнят с висок коефициент на потребно деяние и единствено тогава жителите на община Сандански ще могат да се гордеят, че живеят в спокойна, съвременна и разрастваща се община.

Общинските съветници вземат участие в общинския съвет, като форма на законодателната власт на локално равнище и са натоварени с една от главните задания на общините, а точно гласуването и контрола върху осъществяването на общинския бюджет.

Той е главният финансов проект на общината, а неговите функционалности разкриват управленческата политика на общинското управление. Няма по какъв начин инцидентни и неподготвени хора попаднали в общински съвет да упражняват контролна роля на кмета и неговата администрация заради простата причина, че те не схващат материята.

Единственото, което могат е да натискат неразумно и покорно копчетата за гласоподаване и да провокират с право недоволството на обществото. Работата на общинския консултант не е просто да участва на съвещания - тя е отговорност и предопределение! Отговорност към гласоподавателите дали своят вот доверие, предопределение да спомагаш за повишение качеството на живот и обезпечаване на мира, и по-добри условия, благоприятни условия и вероятности за нашите деца!

Жителите на община Сандански заслужават да се гордеят със своя локален парламент и заради тази причина е редно да не се позволяват остарели неточности, с които през идващите четири години ще ни се постанова да отрезняваме.
Костадин Иванов Станоев е роден на 12. 02. 1983г. и е на 40 год.
Завършва междинното си обучение в гр. Сандански през 2002 год. с профил „ Бизнес и финанси “.
През интервала 2011 - 2017 год. продължава своето обучение в Благоевград където приключва бакалавърска и магистърска стратегия с профил „ Публични и корпоративни финанси “.
Работил е като управител екип в една от най-големите интернационалните финансови корпорации.
Бил е член на три непрекъснати комисии в общински съвет Сандански през мандат 2015 - 2019 год.
Заемал е управителна позиция в общинска администрация като началник на звено общински инспекторат.
От 2020год. до в този момент е шеф на междуобщинско дружество за комунални услуги.
Кандидат е за общински консултант в мандат 2023 – 2027 год. от листата на Ред, Законност, Справедливост с бюлетина номер 62 и преференция номер 129.

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР