Като човек, който е преживял като посланик терористични актове в

...
Като човек, който е преживял като посланик терористични актове в
Коментари Харесай

Всичко ще стане ясно, ако обвинят украинците

Като човек, който е претърпял като дипломат терористични актове в Москва да споделя три неща.

Първо: първото възприятие е съпричастност и молебствия за всички, които са починали или ранени. Преди да вършим разбор, ние сме хора и човешкото съпричастие би трябвало да бъде водещо.

Второ: насилието е част от живота в Русия, освен това в пропорции, които естественият европеец мъчно може да схване. Такива терактове има в доста страни - спомнете си Брайвик.

Трето: не бързайте с хипотезите. Изчакайте най-малко до на следващия ден (коментарът е писан през вчерашния ден, б.р.). Всичко съм виждал - и терактове от съветските спецслужби, и от ислямисти, и от всевъзможни маргинали, вкючително тези с оръжие от фронта - освободените от пандизите.

Но си спомнете, че американското посолство предизвести американските жители в Москва да заобикалят места с всеобщо скупчване на хора. И още по-важно - американците потвърдиха, че вършат това предизвестие въз основа на информация от съветските служби - и от от ФСБ. Тоест звучи необичайно, че ФСБ не са знаели.

Всичко ще стане ясно, в случай че обвинят украинците.

Бог да елементарни почтените жертви! За другите, за живите, ще има време.

---

Бел. ред. - публикуваме персоналното мнение на Илиян Василев от фейсбук профила му. Заглавието и подзаглавието са на редакцията.


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР