Като че ли се отварят все повече червени линии, накрая

...
Като че ли се отварят все повече червени линии, накрая
Коментари Харесай

Политологът Татяна Буруджиева: Политиците по-скоро вече наместват датата на изборите

Като че ли се отварят от ден на ден " червени линии ", най-после ще стане като мотив за неуспеха на съставянето на държавно управление, че " не могат да поберат Асен Василев и Мария Габриел в един нов кабинет. Трудно можем да създадем разбор на политическите процеси ". Това съобщи в ефира на PrimeTime политологът Татяна Буруджиева във връзка напрежението сред ръководещите за ротация на Министерски съвет. 

Според нея задачата на политиците е " по-скоро по какъв начин да наместят датата на изборите, а не по какъв начин да реализират единодушие ". 

 
Всеки ден трябваше да виждаме знаците на предпочитание, а се вадят причини и обстоятелства по какъв начин не желаят да има договаряния. Разтакаване, а не същински старания за реализиране на единодушие. 
Татяна Буруджиева

Не съм черноглед във връзка с Мария Габриел, ГЕРБ ще намерят метод да компенсират това, че тя прекъсна кариерата си и спокойствието си в Брюксел. Не заслужаваше тези думи, които се насочиха към нея. Не е първият случай, при който дамите в България, в случай че бъдат натоварени с по-различни функционалности, е изполвана сходна груба реторика. Извинението на господин Василев бе още по-грубо, сподели Буруджиева. 

По думите й е " неприемливо е да се случва сходен разговор ".  

Базирайки се на всичко, което се е натрупало сред сътрудниците във властта, Буруджиева счита, че " повторно няма късмет ГЕРБ да подари на Политическа партия да ръководи ".  

Тя разяснява още, че " при предварителни избори борбата за прескачане на 4 процентната преграда за влизане в Народно събрание става по-интересна и оспорвана ".

Целия диалог във видеото.  
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР